Geneva Graphic
#Trends

Geneva Graphic

06 februari 2019

Genève: de levendige, kosmopolitische stad die iedereen overdondert door haar schoonheid. Diezelfde schoonheid is terug te vinden in het thema Geneva Graphic. Super strak, stijlvol en kosmopolitisch!

XS_genevagraphic.jpg

Laat je verwonderen door grafische vormen in prints, natuurlijke materialen en accessoires. Door dit alles te combineren met ‘old school’ items zet je de perfecte retro look neer. Mooie bijkomstigheid is dat grafische elementen niet alleen rust en ruimte brengen in je interieur, maar ook veel sfeer toevoegen… en wij laten je graag zien hoe!

polairoid_GG.png

Geneva Graphic
Getting graphic: the new modern

Eenvoud, strakke lijnen & unieke designs

Loungen in stijl

Bij Geneva Graphic draait het niet alleen om comfort, maar ook om de designs en een spannend lijnenspel. De meubels die bij deze trend passen, zijn uniek in al hun eenvoud. Loungen in stijl doe je bijvoorbeeld op de designbank “ODENSE”. Het lage design creëert rust en ruimte in je woonkamer. Het model dankt haar design uitstraling aan de subtiele accenten en elegante pootjes.

Minimalistische kuipstoel of barstoel?

Een stoel die perfect bij deze trend past is de “AMBRA”. Een minimalistisch kuipstoeltje in kunstleder Tatra dat rust op een elegant RVS frame met zwart metalen accentjes. Zit je liever op een iets hoger niveau? Dan is barstoel “DAVY” dé perfecte match voor jou. Het frame is verkrijgbaar in RVS of zwart metaal én is 180° draaibaar voor een gemakkelijke op- en afstap. Niet alleen perfect voor de Geneva Graphic trend, maar ook verdraaid handig!

Spannend lijnenspel

Bij de Geneva Graphic trend draait alles om rust en ruimte. Meubels vormen de basis van je interieur. Strakke lijnen voeren de boventoon en al het overbodige wordt weggelaten. Wit is de hoofdkleur, máár dat wil niet zeggen dat je niet met kleuren en materialen kan experimenteren! Geen kasten die beter bij deze trend passen dan die uit de collectie "DARWIN". De witgelakte fronten en eikenhouten accenten benadrukken de eenvoudige belijning. Om diepte te creëren, zijn de niches uitgerust met subtiele LED-verlichting. De kasten uit deze collectie zijn bovendien op twee manieren te plaatsen. Ga je voor het hoge zwartmetalen onderstel of kies je voor lage houten voetjes?